Objev roku Tereza Balonová slaví úspěch. Zazpívala si před plnou O2 arenou

[chooze:gallery;value:33932]

Třiadvacetiletá zpěvačka není ve světě showbyznysu úplným nováčkem, s kapelou Jelen odjela už dvě turné a vystupovala i s interprety, jako je například David Koller nebo kapela Divokej Bill. Letos dokonce zvítězila v anketě Objev roku. "Bylo to pro mě překvapení. Je to zatím jen týden, takže je to ještě živé a já to vstřebávám," svěřila se Tereza Balonová.

Sotva se stačila rozkoukat po vítězství Slavíka, musela se začít soustředit na další výzvu. Zazpívala si totiž jako předskokanka kapely Jelen ve vyprodané O2 areně, trému však necítila. "Zatím je to spíše natěšenost a zvědavost. O2 arena je pro ty největší hvězdy a já si vždycky říkala, jaké to musí být," vysvětlila zpěvačka.

[chooze:article;value:530946]

"Před takhle velkým publikem jsem ale ještě nestála," dodala hudebnice. Ve své budoucnosti má však jasno, v koncertování by ráda pokračovala. "Pro mě jsou zásadní koncerty. Chtěla bych jezdit na festivaly a bylo by skvělé, kdyby lidé poslouchali mou hudbu a chodili na mě," prozradila Tereza.

Novým posluchačům by doporučila hlavně svůj nejnovější singl. "Byla by to asi písnička Lampiony, to je moje srdcovka. Její videoklip je dokonce natočený za pomoci umělé inteligence," rozpovídala se zpěvačka o svém originálním počinu. Hlavním pojítkem videoklipu je kouzelné umění Vincenta van Gogha.

Tereza Balonová se stala objevem roku. Podívejte se na video (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.