Moderní bydlení

Objevily se znepokojivé zprávy o zdraví Kate. Královská rodina je rozzuřená

[chooze:gallery;value:34408]

Ohledně pobytu Kate Middletonové v nemocnici panuje stále spousta otázek. Ty se zřejmě rozhodla zodpovědět španělská novinářka Concha Callejaová, která podle deníku Mirror tvrdí, že lékaři museli podniknout "rychlou akci", aby princezně "zachránili život".

Sama se prý odvolává na poradce královské rodiny, se kterým údajně mluvila mimo záznam. Ten jí měl sdělit, že se u Kate po zákroku objevily nečekané komplikace, a princeznu tak lékaři uvedli do umělého spánku.

[chooze:article;value:539759]

"Nastaly vážné komplikace, které nečekali, protože operace dopadla dobře, ale pooperační období už tak dobře neprobíhalo," tvrdí novinářka podle The Times. Dodává také, že se teď v domě, kde Kate, William a jejich tři děti žijí, zřizuje prakticky celá nemocnice, protože princezna dost možná "bude potřebovat hodně pomoci".

Královská rodina ale zvěsti důrazně odmítá a spekulace ji evidentně pořádně naštvaly. Zdroj z paláce měl informace označit za "totální nesmysl". Kate byla podle již dřívějších vyjádření hospitalizovaná kvůli plánované operaci břicha. V nemocnici strávila téměř dva týdny.

Mladík pořádně vylekal princeznu Kate. Nakonec to vzala s humorem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.