Moderní bydlení

Oblíbená herečka přiznala boj s rakovinou. Nemoc maskovala parukami

[chooze:gallery;value:37643]

Jenna Fisherová vyděsila své fanoušky zprávou, že bojovala s rakovinou. Naštěstí léčba, kterou v posledním roce podstoupila, zabrala a už je prý v pořádku. "Nikdy jsem si nemyslela, že budu něco takového říkat, ale nedá se nic dělat. Loni v prosinci mi diagnostikovali rakovinu prsu. Po operaci, chemoterapii a ozařování můžu konečně říct, že jsem volná," zveřejnila herečka na instagramu.

Svěřila se, že ačkoliv šlo o agresivní typ rakoviny, lékaři na ni naštěstí přišli včas. "Díky tomu se rakovina nerozšířila do lymfatických uzlin a zbytku těla. Přesto si však vyžádala chemoterapii a radioterapii, aby se už nevrátila," popsala představitelka Pam.

[chooze:article;value:577296]

Vedlejší účinky léčby se jí dařilo skrývat před světem. "Během toho jsem ztratila vlasy. Díky parukám a kloboukům jsem však byla schopná to skrýt, počkat a oznámit vše až teď. I přesto, že stále dostávám infuze, tak můžu říct, že už jsem v pořádku," svěřila se herečka s dobrou zprávou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jenna Fischer (@msjennafischer)

Nemoc jí ovšem obrátila život vzhůru nohama. "Každý, kdo bojoval s rakovinou ví, že to změní váš život. Všechno bylo o doktorech, testech a léčbě. Všechno se točí kolem rakoviny," doplnila Fischerová a poděkovala všem lékařům, rodině a přátelům, že jí to pomohli zvládnout. Díky nim dokázala i během léčby pracovat.

[chooze:article;value:577288]

Herečka se zároveň rozhodla podpořit všechny, kteří si procházejí něčím podobným. "Nepodceňujte své vyšetření na mamogramu. Poslechněte Pam. Michael měl pravdu. Kontrolujte si je, dámy," inspirovala se Fischerová hláškou z oblíbeného seriálu.

Rychlé a kvalitní vyšetření? Na rakovinu vás může upozornit aplikace (9/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.