Oblíbená herečka Sandra Bullocková v slzách. Zemřela její životní láska

[chooze:gallery;value:32734]

​Smutnou zprávu potvrdila rodina. "S velkým zármutkem oznamujeme, že 5. srpna zemřel pokojně Bryan Randall po tříletém boji s ALS," uvedli blízcí pro magazín People.

Veřejnost však o jeho boji s vážným onemocněním nevěděla. "Bryan se své trápení s nemocí rozhodl držet v soukromí a my, kteří jsme se o něj starali, jsme udělali vše pro to, abychom vyhověli jeho žádosti. Jsme nesmírně vděčni lékařům, kteří nám byli nápomocni, a úžasným zdravotním sestrám, které se staly našimi spolubydlícími a často obětovaly své rodiny, aby byly s námi," doplnila rodina.

[chooze:article;value:447027]

Bullocková, která zazářila v řadě známých filmů, se s Randallem poznala v roce 2015. Tehdy fotil narozeninovou oslavu jejího adoptovaného syna Louise, píše portál The Sun. O pár měsíců později se společně objevili na svatbě herečky Jennifer Anistonové a Justina Therouxe. Tehdy tak potvrdili svůj vztah.

Přestože si Sandra své soukromí bedlivě střeží, během jednoho rozhovoru přiznala, že v Bryanovi našla lásku svého života. Kromě syna Louise spolu vychovávali adoptovanou dceru Lailu a Bryanovu dceru Skylar, kterou měl z předchozího vztahu.

Dvojice ale oficiálně svou lásku nikdy svatbou nestvrdila. "Nepotřebuji papír, abych byla oddanou partnerkou a oddanou matkou," nechala se před několika lety slyšet Bullocková.

ALS nebo také amyotrofická laterální skleróza je vzácné neurologické onemocnění. Postihuje nervové buňky v mozku a míše. Mozek nakonec není schopný ovládat většinu svalů. Končetiny postupně ochrnou a v posledním stádiu už pacient nemůže mluvit, polykat a bez pomoci přístrojů ani dýchat. Lék na ALS zatím neexistuje.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.