Oblíbená síť drogerií chystá zásadní změny. Vše bude jinak

Jedna z nejznámějších drogerií v Česku projde hned několika zásadními změnami. Jako první si na ně budou muset zvyknout lidé z Českých Budějovic. Inovace totiž síť otestuje na své tamější prodejně, historicky první u nás, kterou otevřela už v roce 1993.

Před nedávnem se přestěhovala do Retail parku Strakonická, kde představí zbrusu nový design. Ten se má postupně rozšířit i na všechny další české pobočky. Zaujmout chce moderním vzhledem a pestrostí barev.

[chooze:article;value:531182]

​Zákazníci si budou muset zvykat i na nové rozložení sortimentu. "Každá z jednotlivých částí prodejny postupně získá vlastní vizuálně odlišnou identitu. Zákazníkům tak usnadníme orientaci a nabídneme jim novou zkušenost z nakupování v dm," vysvětlil manažer komunikace dm drogerie Jiří Peroutka.

Třetí zásadní změna má umožnit samoobslužné vyzvednutí fotografií. Vylepšený fotopult poskytne zákazníkům možnost zaplatit za ně bez čekání ve frontách. A brzy na to se má v prodejnách objevit i dm box pro vyzvedávání zboží, které si zákazníci zakoupí přes internet.

Dm drogerie má po celé České republice už více než 255 prodejen. Na začátky zavzpomínala vedoucí českobudějovické pobočky Helena Bajdáková. "Třicet let je opravdu dlouhá doba. Na začátku jsme pracovali jen s papírovými dodacími listy, tužkou a MDE strojkem na pořizování objednávek," prozradila.

Víte, co znamená tento symbol na kosmetice? Jeho nedodržení může být riskantní:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.