Oblíbená sociální síť chystá změny. Chce přilákat nové lidi

Sociální síť TikTok je fenoménem dnešní doby. I ona ale narazila na své limity, a vymýšlí proto způsoby, jak přilákat nové uživatele. Server The Verge popsal, jaké změny firma plánuje.

Největší změnou by měla být možnost placení za exkluzivní obsah. Uživatelé by tak museli zaplatit, aby viděli některé příspěvky. TikTok si slibuje, že tak naláká nové uživatele, a hlavně nové a zajímavé tvůrce. Ti by si sami mohli určit, za jakou cenu chtějí svoje příspěvky nabízet. 

[chooze:article;value:477587]

​TikTok chce také předělat fond, ze kterého úspěšné tvůrce platí. Mělo by v něm být více peněz a nárok na ně by měli uživatelé s minimálně 100 000 sledujícími. Odměny by nově měli získávat i za videa delší než 10 minut. Tvůrci si v poslední době stěžovali na finanční odměňování. Všechny změny mají za cíl více rozjet celou sociální síť, která v poslední době stagnuje. 

Sociální síť TikTok v posledních letech přilákala spoustu uživatelů, což neudělalo radost konkurenci. Meta, mateřská společnost sociální sítě Facebook, loni zveřejnila zprávu o denním poklesu aktivních uživatelů, což bylo poprvé za 18 let. Generální ředitel společnosti Mark Zuckerberg přiznal, že za pokles mohou především mladí lidé, kteří dávají přednost konkurenci. 

Odborníci zjistili, že záleží i na tom, jaké aplikace před spaním člověk používá (01/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.