Oblíbená zpěvačka ze SuperStar s monoklem. Vrátila se jí vážná nemoc

Vítězka páté řady Česko Slovenské SuperStar Tereza Mašková se fanouškům svěřila se smutnou zprávou. Mladá zpěvačka na Instagramu přiznala, že po letech znovu bojuje s bulimií. Neustálé zvracení jí navíc působí i další potíže.

"Svou touhou po nesmyslné dokonalosti a ve stresových situacích nebo když mám strach "si ulevit" tím, že půjdu zvracet, jsem své tělo dokázala dostat do takového stresu, že si vytvořilo chronický zápal v očích," popsala Mašková.

[chooze:article;value:493644]

​Často také chodí s podlitinou pod okem. "Nikdo mě nezmlátil, to jsem si udělala já a moje hlava v záchodové míse," přiznala. Následovaly prý hloupé výmluvy, ale nyní se rozhodla jít s pravdou ven. "Mám potřebu vám to říct. Je to pro mě těžké. A cítím se tak jako bych znovu prohrála. Zase v tom lítám," uvedla zpěvačka, která už jednou zákeřnou bulimii porazila. 

Momentálně dochází na terapie a je v téměř každodenním kontaktu s terapeutkou. "Vím, že tohle nezvládnu sama! A chci si nechat pomoct. Snažím se a bojuju," popsala Mašková.

O celé nemoci se rozhodla promluvit, protože poruchou příjmu potravy trpí stále více lidí. "Já tím chci říct, že nejste sami, jsem s vámi a prosím vás, ať to nenecháte dojít daleko. Vyhledejte pomoc, dovolte si sami sobě pomoct. A já věřím a vím, že to zvládnu, protože mám kolem sebe lidi, kteří mě miluji a podporují," dodala nadějně. 

Kromě SuperStar zazářila Tereza Mašková i v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Podívejte se:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.