Oblíbený herec má poslední měsíce života. Popsal detaily vlastního pohřbu

[chooze:gallery;value:31954]

Slovenský herec Marcel Nemec je už dva roky onkologickým pacientem. Loni v březnu to už vypadalo, že nad zákeřnou nemocí zvítězil, lékaři ale přišli se zdrcující zprávou. V jeho těle objevili nový nádor, který se nedá operovat. Oblíbenému komikovi dokonce předpovídají jen několik měsíců života, píše web topky.sk.

Marcel Nemec se proto podle portálu připravuje na nejhorší, a dokonce i na svůj pohřeb.

[chooze:article;value:531145]

"Vědí vaši nejbližší, jestli se chcete nechat zpopelnit? Jak má vypadat váš pohřeb? Je někdo, kdo má na něm něco o vás říct? Víte to už? Nebo to celé necháváte na svých nejbližších, ať rozhodnou oni? Spousta otázek. Na mnohé z nich už odpověď znám a některé jsou stále otevřené," přiznal herec na sociální síti. A popsal, jak by měl pohřeb vypadat.

Nechce podle svého vyjádření, aby se na poslední rozlučce s ním objevila černá barva. "Chci hodně barevných květin a usměvavé lidi v pestrobarevném oblečení. Odchod nevnímám jako konec, ale jako začátek něčeho nového. Zároveň to vnímám i jako oslavu svého krásného a láskou naplněného života, který jsem prožil v této dimenzi s úsměvem, obklopený lidmi, s nimiž se milujeme (a že jich není málo)," dodal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marcel Nemec (@nemecmarcel)

A má také jedno obrovské přání, kterého se chce ještě dožít. "Zahrát si v divadle, alespoň ještě jedno představení. Zažít magii divadla, to nebeské spojení s diváky, tu neopakovatelnou atmosféru, to lechtání v podbřišku, tu krásnou trému a zaslouženou děkovačku. Ať se tak stane. Amen," dojal svými slovy fanoušky Marcel Nemec.

Zároveň požádal o jediné – ať mu lidé neříkají, že má bojovat, upozornil Nový čas. Není prý MMA zápasník, ale jemná umělecká duše s chutí žít.

Mladý hasič umíral na rakovinu. Jeho příběh přiměl kolegy darovat krev (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.