Oblíbený moderátor se po 12 letech konečně dočká. Bude poprvé otcem

[chooze:gallery;value:34627]

​Zástěru znají lidé po hlasu jako moderátora Evropy 2, s tváří si ho mnozí spojili ale až po jeho účasti v reality show Survivor Česko & Slovensko, kde získal srdce mnohých fanoušků. 

Reality show mu ale do života přinesla mnohem víc než jen věrné fanoušky. ​Díky Survivoru mu totiž na instagramu přistály stovky zpráv od fanynek, které zvaly moderátora na rande a psaly mu třeba i o tom, že by s ním rády založily rodinu. Zástěra tehdy odpověděl jen na jednu ze zpráv, která ale neobsahovala žádný text.

[chooze:article;value:516969]

"Zaujala mě tím, že tam nebyl žádný text, ale pouze emoji ikona srdíčka. Mě zaujalo, že ta žena si nedala práci s tvořením nějakého složitého textu, ale zvolila jedno jediné srdce, tak jsem se podíval na ten profil a je to hezké," řekl v roce 2022 Životu ve hvězdách moderátor.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Zástěra (@zasteratom)

A s půvabnou přítelkyní jim to i po necelých dvou letech klape. Zástěrova polovička už má z předchozího vztahu dítě, malého chlapečka. A moderátor nyní oznámil, že s partnerkou čekají miminko. "Už se tě nemůžeme dočkat," připsal k fotce s ultrazvukem. 

Pod příspěvkem se okamžitě objevily zprávy plné gratulací od jeho fanoušků, ale i hvězdných přátel a kolegů. "Jé, obrovská gratulace," napsala například influencerka Nikola Čechová, alias Shopaholic Nicol, která je také v očekávání a zanedlouho by měla mít termín porodu. Ke gratulacím se přidali i moderátorka Zorka Hejdová a moderátor TV Nova Ondřej Havel, který také co nevidět přivítá na svět svého prvního potomka.

Zástěra v roce 2022 prozradil, že jeho plány byly jiné, a na rodinu si tak musel hodně počkat. "Když mi bylo 20, tak jsem si říkal, že bych si ve 32 letech představoval rodinu a děti. No, a je mi 42. A tím pádem řekněte Bohu své plány a tím ho nejvíc rozesmějete. Všechno má svůj důvod a všechno přijde ve správný čas. Alespoň já tomu věřím," zmínil tehdy.

Nová láska starého mládence Tomáše Zástěry! Získala ho netradičním gestem (10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.