Oblíbený obchod varuje před vadným produktem. Hrozí potíže

Prodejce varoval, že produkt nesplňuje požadavky na kvalitu. "Bylo zjištěno, že elektromagnetické vlny vyzařované tímto zařízením překračují přípustnou úroveň, a proto existuje riziko, že tento produkt bude rušit jiná zařízení,“ uvedl na webu.

Přestože výrobek nepředstavuje žádné riziko pro lidské zdraví, může však dokonce v krajním případě rušit komunikační zařízení a způsobit tak nemalé potíže.

[chooze:article;value:536539]

Jedná se o produkt společnosti KAPIMEX BV. Vadný je zlatý aroma difuzér s číslem produktu 27300221 a aroma difuzér v barvě imitace dřeva s číslem 27300222. Číslo problémové šarže je 874122.

Obchod výrobek prodával v období od 3. 10. 2023 do 31. 12. 2023. "Číslo produktu a číslo šarže najdete na spodní straně difuzéru, jak je znázorněno na obrázku," doplnil prodejce.

Pokud jej mají lidé doma, měli by difuzér okamžitě přestat používat a odnést do kterékoliv prodejny Action. Zákazníkům pak obchod vrátí peníze, i když nebudou mít účtenku. "Jménem společnosti KAPIMEX BV a Action se omlouváme za způsobené nepříjemnosti a děkujeme za spolupráci," uzavřel obchod.

Vadný výrobek:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.