Oblíbený vánoční film skrývá podle fanoušků děsivé tajemství

K Vánocům neodmyslitelně patří nejen cukroví a bramborový salát, ale také pohádky a různé vánoční filmy. Spousta lidí si neumí svátky představit bez Popelky, Pelíšků nebo americké komedie Sám doma z roku 1990.

Její děj se odehrává o vánočních svátcích. Celá rodina tehdy odletí na dovolenou do Paříže, jenomže doma zapomene 8letého Kevina. Ten se následně musí vypořádat s dvojicí nešikovných lupičů. Snímek, ve kterém zazářil Macaulay Culkin, běží v Česku každý rok a patří k těm snímkům, které můžete vidět znovu a znovu a stejně vás baví.

Po celém světě má miliony fanoušků a podle některých z nich prý skrývá děsivé tajemství. Zaujalo je totiž, s jakou radostí a škodolibostí si malý Kevin užívá, když lupičům způsobuje bolest. Ať už jde o ránu žehličkou nebo hořící vlasy.

[chooze:article;value:288276]

​Podle filmových fanoušků je toto jeho lehce sadistické chování až příliš podobné chování jiné filmové postavy. A to postavě jménem Jigsaw z hororové série Saw. Fanouškovská teorie tvrdí, že Jigsaw je ve skutečnosti dospělý Kevin, informuje deník The Sun.

Podobnosti nevidí jen v tom, že si oba užívají, když ostatní trpí. Jigsaw i Kevin komunikují se svými oběťmi pomocí elektronických zařízení. Jigsaw přes televizní obrazovku, Kevin využívá magnetofon a televizi. Někteří fanoušci si také kladou otázku, zda Jigsawovy vražedné choutky nebyly vyvolány Kevinovou posedlostí sousedem Marleym, o kterém si myslel, že je sériový vrah. 

Podle fanoušků Kevin během stárnutí potřeboval pro své uspokojení způsobovat větší a větší bolesti, až skončil u vraždění. "Někdy v rané dospělosti někoho omylem zabil. Ale místo toho, aby se zastavil a cítil se kvůli tomu provinile, tak ho to naopak popohnalo. Začal více zabíjet," tvrdí jeden fanoušek. Další napsal: "Pro mě je to naprosto věrohodné. Oba dělají složité pasti, oba mají problémy se vztekem. Past na medvědy z pily vypadá jako pec v Kevinově sklepě. Jigsaw má místnost, která vypadá jako Kevinův sklep."

Teorie má ovšem jednu velkou díru. Film Sám doma totiž lidé poprvé viděli v roce 1990 a první díl Saw v roce 2004. Za pouhých 14 let by tak Kevin musel zestárnout o zhruba 50 let. Popřel ji navíc i spolutvůrce Saw James Wan, který uvedl, že při tvorbě Jigsawa nevycházel z Kevina McCallistera. Fanouškovskou teorii si ovšem chválí. "Mohlo mě napadnout, že Macaulay Culkin vyroste v Johna Kramera. Myslím, že je to úžasné," řekl webu Huffington Post.

Cukráři mají plné ruce práce s cukrovím. Podívejte se, které je nejoblíbenější:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.