Obří hádka Kate s Meghan! Vjely si do vlasů kvůli šatům

Zdá se, že neuplyne den, aniž by o sobě princ Harry a vévodkyně Meghan nedali vědět dalším skandálem. Pořádný rozruch nyní způsobila nová kniha prince Harryho s názvem Spare. Harry v ní popisuje například i hádku mezi Meghan a princeznou Kate.

Ta musela být, jak se zdá, pořádně bouřlivá. Harry totiž tvrdí, že po ní našel svou ženu plakat na podlaze. Vše se mělo odehrát jen pár dní před svatbou Harryho a Meghan. Jak píše web The Mirror, podle Harryho tvrzení nebyla Kate spokojená se šaty, které při obřadu měla mít na sobě princezna Charlotte.

"Charlottiny šaty jsou příliš velké, příliš dlouhé, příliš volné. Když si je zkoušela doma, plakala," napsala podle Harryho princezna Kate jeho ženě v SMS zprávě.

[chooze:article;value:483567]

Jenže budoucí vévodkyně ze Sussexu v té době řešila mnoho dalších záležitostí spojených se svatbou. Především pak to, že se její vlastní otec na svatbu nedostaví. Toho na svatbu nepozvali kvůli tomu, že spolupracoval s bulvárem. Proto Meghan napsala Kate zprávu, ve které se jí ptala, zda si uvědomuje, co se právě děje s jejím otcem.

Kate údajně odvětila, že to ví, nadále však řešila šaty princezny Charlotte. "Říkala jsem ti, že krejčí stojí od 8 od rána tady v Kensingtonském paláci. Můžeš vzít Charlotte na úpravu, jako to dělají ostatní maminky?" odpověděla Meghan ostře.

Poslední odpověď princezny Kate byla strohá: "Fajn," napsala. Jak píše web The Sun, druhý den se podle Harryho přišla princezna Kate omluvit a vévodkyni Meghan přinesla kytici.

V britských knihkupectvích se od pondělní půlnoci prodává monografie prince Harryho:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.