Obří primát, nebo jen kmen stromu? Lidi jsou fascinovaní záhadným tvorem

[chooze:gallery;value:34398]

​Lidé, kteří věří v existenci tvora zvaného Bigfoot (volně přeloženo obří chodilo, pozn. red.), jsou jako na trní. Na sociálních sítích se objevily záběry, které mají nepolapitelnou bytost zachycovat. Údajně je vidět za jedním ze stromů a autor ji měl vyfotit na Horním poloostrově Michiganu, v zalesněné oblasti, která leží blízko Velkých kanadských jezer.

V příspěvku na instagramu jsou čtyři fotky, každá z nich je jinak zvětšená. "Jarrod Evilsizor zachytil cosi, co ho sledovalo na Horním poloostrově, kam často cestuje a natáčí," informuje příspěvek. Jeho autor dodal, že po rozhovoru s Jarrodem si je jistý, že záběr je autentický.

[chooze:article;value:532289]

​Někteří sledující jsou přesvědčeni, že Jarrod narazil na skutečného Bigfoota. "Je tam, dívá se na stromy," napsal jeden z komentujících nadšenců.

Ovšem členové skupiny Bigfoot Believers na facebooku jsou spíš skeptičtí. "Vězte, že jste našel jen kmen stromu v jeho přirozeném prostředí," přidal svůj názor jeden z nich. "Přesně tak, vypadá to jako součást toho stromu. Snad příště, lidičky," souhlasil další. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.