Obrovská potupa pro Harryho a Meghan. Stali se losery roku 2023

[chooze:gallery;value:29853]

​Rok 2023 byl v Hollywoodu plný různých událostí. Zatímco některým se extrémně dařilo, tak jiní zaznamenali spíše neúspěchy. Prestižní americký magazín The Hollywood Reporter proto každý rok sestavuje žebříček, ve kterém ukazuje vítěze i poražené z posledního roku.

Není překvapením, že letošní žebříček ovládla zpěvačka Taylor Swiftová, která vyhrála snad všechny ceny, co existují, a její světová tour hlásí jeden vyprodaný koncert za druhým.

Na opačném konci žebříčku se ale umístily černé ovce britské královské rodiny. Princ Harry a jeho manželka Meghan byli magazínem označeni za poražené roku. Pár, který v roce 2020 opustil Británii, zaznamenal v poslední době hned několik neúspěchů a autoři žebříčku si rozhodně nebrali servítky.

"Po ufňukaném dokumentu pro Netflix, ufňukané biografii (Spare – i ten název je namyšlená chvála) a netečném podcastu se značka Harry a Meghan nafoukla do bubliny, která jen prosila o prasknutí – a South Park byl špendlík," uvádí magazín s odkazem na animovaný seriál. Také ten si nedávno z páru udělal legraci. 

[chooze:article;value:532342]

​Britský magazín Daily Mail zmiňuje i další aktuální problém páru, který v minulosti své příbuzné obvinil z toho, že měli na jejich syna Archieho (4) rasistické narážky. Pár však prý nikdy nezamýšlel jména těchto členů královské rodiny prozradit. Nyní se však ukázalo, že mělo jít o Karla III. a princeznu Kate. Více jsme o kauze psali v tomto článku na TN.cz.

Další "loseři"

Mezi poraženými roku 2023 jsou i další známé tváře či firmy. Hollywood Reporter mezi losery zařadil také například filmy od Marvelu, franšízu Scream (Vřískot), herce Ezru Millera, společnost Disney nebo podnikatele Elona Muska spolu s jeho sociální sítí X (dříve Twitter).

Naopak za vítěze kromě zpěvačky Taylor Swiftové označil herečku Margot Robbieovou, která si letos zahrála panenku Barbie, šéfku hereckých odborů Fran Drescherovou, sociální síť TikTok, filmové adaptace oblíbených videoher nebo režiséra Christophera Nolana.

Harry s Meghan se letos nezúčastnili ani oslav 75. narozenin krále Karla III. Podívejte se, jak slavil (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.