Obrovská proměna Haliny Pawlowské. Vy jste snad poloviční, píšou jí fanoušci

[chooze:gallery;value:32756]

Halina Pawlowská měla vždy velmi pozitivní vztah k jídlu, čímž se nikdy netajila. Díky tomu si padla do noty i s kuchařem Přemkem Forejtem. "Mám dva nové kamarády, jeden je Naira a druhý Přemek. Miláčci hubení a přitom mají rádi jídlo," napsala ke společnému snímku Pawlowská.

Kromě nových kamarádů však ukázala i svou radikální proměnu. Na fotografii je moderátorka výrazně hubenější, než bývala. "Zdá se mi, že jste dost zhubla, sekne vám to," ocenila jedna z fanynek Pawlowské. "Halino, vy jste poloviční! Sluší vám to," přidala se další. 

[chooze:article;value:479764]

Úbytek váhy Pawlowskou podle sledujících zázračně omladil. "Wow! O 20 let mladší a o minimálně 20 kg lehčí. Nádherná proměna," pochválila spisovatelku další z žen.

Pro některé je však její zeštíhlení naprostou záhadou. "Halinko, jste kočka. A teď s pravdou ven a motivovat další ženy. Jak jste na sobě zapracovala, prozradíte?" reagovala v komentářích jedna ze sledujících. O žádné dietě se totiž moderátorka ani nezmínila, a dokonce před několika dny sdílela, jak si pochutnává na štrůdlu v kavárně. 

Halina Pawlowská o největší rozkoši v životě. Vytáhla detaily ze svého soukromí (10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.