Obrovská tragédie na Slovensku: Muž srazil tříletou dceru, holčička zemřela

Nehoda s fatálními následky se stala ve městě Hnúšťa na dvoře tamního autoservisu. V areálu firmy mladá rodina podle sousedů i bydlela, informují tvnoviny.sk s odkazem na zjištění televize Joj.

Že se na dvoře autoservisu odehrálo něco hrozného, prozradil křik a pláč majitele. "Manžel byl venku na dvoře, přišel dovnitř a říká mi, u sousedů se něco stalo," popsala reportérům tamní obyvatelka.

[chooze:article;value:493122]

​Otec tříleté Sofinky měl dceru srazit autem. Jak se to mohlo stát, nyní zjišťuje policie. Ta případ řeší jako usmrcení. "Nevíme, jestli to dítě vyběhlo, nebo couval, jel dopředu, dozadu. Nevíme nic," popsala sousedka.

Záchranáři na místo tragédie přijeli téměř okamžitě. "Zraněnému děvčátku už ale pomoci nedokázali," sdělila mluvčí Operačního střediska záchranné zdravotní služby Alena Krčová.

Nešťastná událost zasáhla především příbuzné malé Sofinky. Zasahovat proto musel i tým krizové intervence. "Rodičům tuto traumatizující událost pomáhali zvládnout odborníci z intervenčního týmu Modrý anděl," zakončila mluvčí.

Tragická smrt dítěte otřásla Slovenskem v polovině února, kdy lyžař srazil osmiletého Alexe:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.