Obrovská tragédie na Slovensku. Řidič srazil dvě děti, zemřely

[chooze:gallery;value:31897]

Událost se stala v pátek kolem deváté hodiny večer v obci Zemplínske Kopčany na východě Slovenska. "Podle dosavadních zjištění se řidič, ročník 2003, vozu značky BMW během projíždění mírnou levotočivou zatáčkou pravděpodobně nevěnoval řízení a sledování situace, nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a přibližně 50 metrů od začátku obce srazil dva chodce, nezletilé děti (ročník 2011 a 2008), které zřejmě šly proti autu," informovali na facebooku slovenští policisté.

Podle portálu Zregiónu.sk šlo o dívku a chlapce, oba na místě zemřeli. Tamní obyvatelé uvedli, že se šofér řítil rychlostí vyšší než 100 kilometrů za hodinu. Hovořili také o tom, že byl opilý. 

[chooze:article;value:276952]

"Tento opilý řidič doslova jel jako blázen. Děvče odhodil až na hřbitov a chlapec měl podle všeho skončit bez hlavy. Kvůli nezodpovědnosti jednoho opilého člověka vyhasly dva mladé lidské životy, které měly celý život před sebou. Upřímnou soustrast pozůstalým," uvedl Radovan, který žije v obci.

Záchranáři následně převezli řidiče a spolujezdce do nemocnice. Dechová zkouška u šoféra byla negativní. "Na zjištění přítomnosti omamných a psychotropních látek v jeho organismu mu byl v nemocnici odebrán biologický materiál," doplnili policisté. Příčinu a okolnosti tragédie nyní vyšetřují.

Do matky tří dětí na Slovensku nacouvali popeláři. Na místě zemřela:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.