Obrovské překvapení Marka Ztraceného. Zpěvák se oženil

V sobotu 17. června vystoupil český zpěvák Marek Ztracený na druhém z trojice vyprodaných koncertů v pražském Edenu. A právě během něj odhalil svým fanouškům obrovskou novinku ze svého soukromí.

Se svou partnerkou se oženil. Svatbu se mu podařilo utajit. "Tato písnička byla pro Marcelu Ztracenou," řekl po zazpívání skladby Moje milá. Nad jeho hlavou se během písně promítalo na led obrazovkách video z jejich svatby. Mimo jiné se také své ženě omluvil, že mu to trvalo tak dlouho a nevzal si ji daleko dříve.

[chooze:article;value:509269]

Na koncertu nechyběla ani řada hostů. Vystoupil například raper Rytmus nebo zpěvačka Marta Jandová. Se Ztraceným se na pódiu objevil také jeho syn. Duet si s ním díky moderním technologiím a efektům zazpívala i zesnulá Hana Zagorová.

Zároveň také vysvětlil, proč na nějakou dobu věší svou kariéru zpěváka na hřebíček a nebude koncertovat. "V jednu chvíli jsem pochopil, jak strašně to letí. A uvědomil jsem si, že mám doma 12letého kluka a zbývají mi dva roky, možná tři jeho dětského života. Kdy mě bude potřebovat, než vyrazí do světa za ženskými. A já si uvědomuji, že to nejde vrátit a jednou bych toho litoval," řekl Ztracený.

"Koncertovat můžu, i když mi bude 60. Chci vás poprosit, jestli byste na nás počkali," poprosil fanoušky. Dojatí příznivci mu hlasitým pokřikem a potleskem dali jasně najevo, že rozhodně počkají.

Ztracený a jeho tým kvůli koncertům dopravili do Edenu techniku z celé Evropy. Na její převoz na fotbalový stadion bylo potřeba celkem 30 kamionů. Poslední koncert pak proběhne v neděli. Nezapomenutelnou hudební show tak přímo na místě uvidí přes 100 tisíc lidí. Trojnásobným vyprodáním Edenu se navíc zpěvák zapsal do historie české hudby. Nikomu před ním se to totiž zatím nepodařilo. 

Zpověď Marka Ztraceného. Vysvětlil, proč hodlá přerušit kariéru:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.