Obrovský strach Kateřiny Brožové: Bojí se o život svého druhého pejska

[chooze:gallery;value:33494]

​Kateřina Brožová se na sociálních sítích svěřila se svým strachem o psa Maxe. "Maxíček, v létě mu bude 15. V sobotu dvakrát na veterině, jinde než dřív. Hůř se mu dýchá, máme antibiotika a předchozí léky na tlak a srdíčko," prozradila herečka.

Situace podle ní byla opravdu kritická. "Maxík se zhoršil, byl celou noc na kyslíku, další antibiotika," popsala Brožová nedělní vývoj. "Dnes ale lepší," dodala s úlevou na závěr příspěvku. 

[chooze:article;value:536728]

Pro Brožovou je situace obzvlášť bolestná, v lednu se totiž musela vyrovnat se smrtí milovaného pejska Jordyho. Toho srazil vlak, když si užívala dovolenou. Psa přitom svěřila do péče profesionálům, kterým však Jordy na vycházce utekl.

Herečka proto z exotického ráje prosila Čechy o pomoc a za nalezení Jordyho nabízela tučnou odměnu, následná zpráva o smrti psa ji zdrtila. "Ztratila jsem oddaného, nejbližšího kamaráda, který mě bezmezně a bezpodmínečně miloval," trápila se v lednu Brožová a svěřila se, že bolestí nemohla dýchat. Teď se herečka bojí, že přijde i o psa Maxe.

Pawlovská, Brožová i Slezáček: Celebrity popsaly svá nejdivnější rande (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.