Obrovský úspěch na světové soutěži krásy. Další Češka získala korunku

[chooze:gallery;value:36553]

Krása českých žen se neztratí. To dokázala Krystyna Pyszková, která loni získala titul Miss World, a teď i krásná Justýna Zedníková. Ta si odnesla korunku z prestižní soutěže Miss Supranational, kde uspěla mezi 67 dívkami z celého světa.

Zedníková pro Česko ukořistila titul 2. vicemiss. "Moje milované Česko, vezu ti korunu! Moje srdce a duše naplňují štěstí a vděčnost," sdílela radostnou novinu na instagramu.

[chooze:article;value:555093]

Poděkovala za veškerou podporu, které se jí během soutěže dostávalo. "Tato korunka, ten úspěch, není jen má, ale vaše. Nikdy bych to nedokázala bez vaší neuvěřitelné podpory. Děkuji z celého srdce," svěřila se Zedníková. "Moc gratuluji, jsme na tebe pyšní," reagovala na kolegyni záhy Pyszková.

Zedníková ještě pogratulovala ostatním soutěžícím. "Také bych chtěla pogratulovat všem mým soupeřkám, jsem pyšná na každou z vás," doplnila. Prestižní soutěž letos vyhrála kráska z Indonésie jménem Harashta Haifa Zahra. Už je to ovšem potřetí, co Češka stanula v Miss Supranational na stupínku vítězek. Hana Věrná v roce 2010 získala titul 1. vicemiss a Michaela Dihová v roce 2012 titul 2. vicemiss.

Miss World se stala Češka Krystyna Pyszková. Podívejte se na video (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.