Odborníci řekli, v čem tkví úspěch Taylor Swift. Obdiv sklízí nejen díky hudbě

Rodačka z Pensylvánie podle čistopisu Time představuje radost a světlo pro všechny, a proto si vysloužila prestižní titul, jehož historie sahá do roku 1927. Kariéru naplno odstartovala už ve 14 letech, kdy jako nejmladší textařka podepsala smlouvu s hudebním vydavatelstvím. Její písně jsou zejména o lásce a právě v tom podle odborníků tkví její úspěch.

Je držitelkou řady hudebních cen a patří také mezí nejbohatší osobnosti hudební branže. Z na první pohled neprůbojné zpěvačky se postupem času vyklubala sebevědomá žena. Světu to předvedla asi nejvíc v roce 2015 na předávání amerických hudebních cen. Všichni netrpělivě očekávali, že Taylor vrátí úder rapperovi Kanyemu Westovi, který ji o pár let dříve ztrapnil, když vyhrála jednu ze svých prvních cen.

[chooze:article;value:529873]

​"Taylor, jsem za tebe velmi šťastný, nechám tě to dokončit, ale Beyoncé má nejlepší klip všech dob," řekl rapper v roce 2009. Taylor ale svým projevem vytřela všem zrak a dokázala, že ona lidi spojuje.

"Takže asi musím říct všem vítězům: Mám z vás opravdu radost a nechám vás domluvit. Protože Kanye West má za sebou jednu z největších kariér všech dob," reagovala v roce 2015 zpěvačka.

Její fanoušci ji obdivují nejen díky hudební tvorbě. Taylor aktivně podporuje například dětskou gramotnost, práva LGBT+ komunity a přispívá na nejrůznější charitativní projekty.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.