Odhalili tajný dopis zesnulé královny Alžběty II. Měla velký strach o Harryho

[chooze:gallery;value:33164]

​​Královna Alžběta II. byla známá pro svou skromnost v poskytování informací veřejnosti. Ačkoliv své názory a postoje sdělovala jen zřídkakdy, neznamená to, že žádné neměla. Britský deník Express informoval o tajném dopisu, který ukazuje pravý opak.

V něm dnes již zesnulá královna Alžběta II. jasně vyjadřila své znepokojení nad odchodem prince Harryho z Buckinghamského paláce. Bála se hlavně o jeho bezpečnost. "Považovala za nezbytné, aby její vnuk princ Harry a jeho manželka zachovali účinná bezpečnostní opatření," uvádí deník.

[chooze:article;value:562493]

​Bezpečnost Sussexů po jejich odstoupení od oficiálních královských povinností v roce 2020 je dodnes velkým tématem. Znovu se otevřelo například při Harryho nedávné cestě do Velké Británie, připomíná deník The Telegraph.

Harry se prý odmítl ubytovat v jednom z královských sídel, a to proto, že rezidence dle jeho slov byla "viditelným místem s veřejnými vchody a východy bez policejní ochrany". Místo toho si vybral ubytování v hotelu, který mu poskytl dostatek soukromí.

Král Karel promluvil o svém zdravotním stavu. Veřejně přiznal, jak se mu daří:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.