Odhodlaný Jožo Ráž: Troufáme si na všechno a nebojíme se ničeho

Elán je první slovenská kapela, která dvakrát po sobě vyprodala O2 arenu a Zimní stadion Ondreje Nepely. Frontmana kapely Joža Ráže ale úspěch nijak nevyvedl z rovnováhy. "Je to víceméně standardní. Vždycky jsme všechno vyprodali. Troufáme si na všechno a nebojíme se ničeho. Vše je ale v božích rukách," zmínil zpěvák.

Druhé koncerty nesou název Pro Vaša, kapela mu tím totiž vzdá hold. "Bude tam více momentů, které budou konstruované tak, abychom uctili Vaša. Diváci se navíc budou moci podílet na tvorbě repertoáru," podotkl Ráž. 

[chooze:article;value:533377]

​Poslední půlrok byl pro Elány náročný. Smrt jejich kolegy, a hlavně kamaráda, každého z nich hodně zasáhla. "Bude to těžké, protože Vašo je nenahraditelný. Ale co jiného nám zbývá? Žijeme, tak musíme hrát," řekl frontman kapely. 

Vašo z Elánu odešel v 80. letech a kapela pak vydala své nejúspěšnější album. "Bude to všeobecně z celé historie Elánu. Nebudeme se soustředit na období, kdy tam Vašo nebyl. Protože on tam byl i tak a spolupracoval s námi nadále," nechal se slyšet Ráž.

Velmi často se fanoušci ptají na to, která z písní Elánu je Rážova oblíbená. "Nemám nejoblíbenější písničku. Všechny moje písničky jsou jako moje děti. Nerozlišujete je přece a máte je všechny rádi stejně," uzavřel zpěvák.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.