Odklízení sněhu skončilo brutální bitkou. Zastavila ji až policie

Stalo se to v Lomnici nad Popelkou. Šestapadesátiletý muž posilněný alkoholem odhazoval sníh do silnice. Když kolem projelo auto, rozčílilo ho, že jede příliš blízko. Nic netušící šofér zastavil u nedalekého domu a chtěl jít za svým kamarádem. Než si stačil odepnout bezpečnostní pás, inkasoval jednu ránu za druhou. 

Agresivní muž přitom svíral v pěsti kovový předmět, aby jeho údery měly větší razanci. Osmnáctiletý mladík dostal asi deset ran do hlavy. Muži to nestačilo a své běsnění stupňoval. Mladíka chytil za nohu, kterou mu chtěl zlomit o sloupek vozu. "Komentoval to slovy, že mu nohu zlomí a že tam vykrvácí a umře," doplnila mluvčí policie Ivana Baláková.

[chooze:article;value:489223]

Mladíkovi se přesto podařilo poodjet ke svému kamarádovi, který mezitím stihl zalarmovat rodiče. Na místo přijeli otcové obou mladíků. Rozzuřený muž se nakonec rozhodl napadnout celou čtveřici, tentokrát s pánví v ruce.

Přítrž jeho řádění ukončila až policie. Mladík skončil v nemocnici s otřesem mozku a tržnými ranami na hlavě. Agresorovi policisté v dechu neměřili přes jedno promile alkoholu. Okresní soud v Semilech ho pak poslal rovnou do vazby. Za způsobená zranění a nebezpečné vyhrožování mu teď hrozí až desetileté vězení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.