Odmala jsem chtěla být sexbomba, říká Mottlová. Teď už nejde jen o moje prsa

Herečka v pořadu prozradila, že odmalička snila o kariéře sexbomby. "Byl to můj dětský sen, abych byla sexbomba jako Marilyn Monroe. Nastavila jsem si to v hlavě a šla jsem si za tím, tak to nějak i vyplynulo. Už jsem si to splnila. Má to ale i nevýhody, že si mě lidi zaškatulkovali, což byl často i kámen úrazu v kariéře, protože jsem často dostávala role hloupých blondýnek, mrchy, milenky a sexy ženy," popsala Mottlová. 

Nyní se jí už ale daří dostávat i jiný typ rolí, v divadle si zahraje Lídu Baarovou. "Konečně můžu ukázat, že už nejsem jenom ta hezká tvářička a bujné ženské tvary, ale že vlastně i něco umím. Režiséři mě hodně vnímají v té škatulce, ale i já sama jsem celkem líná a málokdy koukám za tu hranici, kterou mám. Teď už se můžu dostávat do těch rolí, které mají nějaké oduševnění," podotkla.

[chooze:article;value:527735]

​Herečka zmínila, že nikdy v životě nebyla opilá. "Já jsem ještě s alkoholem vůbec nezačala. Symbolicky jsem si srkla nebo ťukla na premiéře, ale to je vše. Můj přítel mě chtěl na minulého silvestra opít a vůbec se to nepodařilo. Moje tělo to nechce a nebyla jsem schopná vypít ani skleničku vína, vůbec mi to nechutná," prozradila.

Její přítel David je o několik let mladší než ona. "I já se vedle něj můžu cítit mladší. Je v tom daleko větší svoboda, než kdybych byla s nějakým starším, důstojným pánem. David je rozumný a chytrý, já často zapomínám, že je o devět let mladší. On je takový ten stabilnější s nohama na zemi a já furt někde lítám. Je to taková hezká symbióza," líbí se Barboře.

[chooze:article;value:526124]

​Věk podle ní není vůbec rozhodující. "Podle mě si lidé musí rozumět na třech úrovních: hlava, srdce a, ehm, pohlavní orgány. Kdybychom si měli ještě vybírat, podle toho, kdo je starší a kdo mladší, tak to už by bylo úplně šílené. Davídek říkal, že bychom měli mít prcka, než mi bude 40. Potěšilo mě, že říkal, že on má hodně času, ale miluje mě a chce mít se mnou tu rodinu, takže není na co čekat," zmínila herečka. 

Její bývalý partner Pepa Kůrka s jeho partnerkou Angie mívají kontroverzní příspěvky na sociálních sítích, které často budí vlnu negativních komentářů. "Mě to baví. Oni provokují a chtějí bavit a já jim hrozně fandím. Jsou nádherná rodinka a jenom rádi provokují," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.