Odstartoval Den s Novou. V Mostě zazpívala hvězda Superstar

V Mostě dnem provázela moderátorka TV Nova Veronika Petruchová. "Dnes se to vydařilo opravdu krásně, i když nepřízeň počasí hrála svoji roli," uvedla moderátorka.

"Byl tu pestrý program – hudební číslo v podobě Šárky Vaňkové a snídani nám udělal Honza Albrecht z MasterChefa," vyjmenovala některé body Dne s Novou. "Za mě to bylo úplně božské," dodala Petruchová.

Nadšená byla i její kolegyně Linda Nguyenová, moderátorka pořadu Na vaší straně. "Vytvořila se tu neuvěřitelná atmosféra po celý den, lidi neodradila ani průtrž mračen nebo bouřky. Celé náměstí bylo zaplněné," řekla.

[chooze:article;value:557476]

Nejvíce se jí pak líbil přenos televizní soutěže Na lovu. "Byl tady totiž s námi jeden z lovců – Kalkulátor. A lidé se mohli zapojit jako kdyby soutěžili. Podařilo se nám vybrat i tři lidi, kteří by si potencionálně mohli zasoutěžit přímo v Superlovu," neskrývala radost.

Součástí dne byla také autogramiáda herců ze seriálu Jedna rodina. "Musí je bolet pravá ruka. Popsali stovky podpisových kartiček. Takový zájem o ně byl," smála se Petruchová.

Další zastávka Dne s Novou proběhne 8. června v Litoměřicích. Na něm vystoupí například zpěvák Milan Peroutka a vařit bude opět Honza Albrecht. Chybět nebudou ani herci z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.