Okradený Rytmus nabízí štědrou odměnu za dopadení zloděje. Od lidí to schytal

[chooze:gallery;value:34291]

​Šperky v hodnotě více než dvou milionů korun si v sobotu odnesl zloděj, který se v nestřežené chvilce vloupal do domu slavného slovenského rappera Rytmuse. Ten v příspěvku na svém instagramu, kde o krádeži spolu se svou ženou Jasminou informoval, sice řekl, že ho ztráta zas tak moc nemrzí, zároveň ale slíbil odměnu tomu, kdo zloděje pomůže nalézt.

Jenže se nedočkal jen podpory, lidé se do něj i Jasminy v komentářích pustili. Pozornost vzbudil zejména Patrikův ohromný prsten, který měl při natáčení na sobě. "Rytmus má větší prsten než my doma mikrovlnku, ale jinak dobrý," napsal mu jeden z komentujících.

[chooze:article;value:535325]

Právě tímto prstenem se rapper nedávno chlubil na instagramu. Před týdnem uveřejnil příspěvek, kde ukazoval šperk za 2,5 milionu korun. Prsten má na sobě 1 700 diamantů i názvy všech Rytmusových solových alb. Sám o sobě klenot váží 110 gramů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking

Hned se proto objevily spekulace, že právě po tomto šperku zloděj šel. "Nemáte se chlubit, to jste si pak sami domů pozvali zloděje," narážel na luxusní prsten další z komentujících.

V komentářích také lidé hvězdnému páru vyčítali neopatrnost před dovolenou v zahraničí. "Když jedete na dovolenou, tak si to hned nemusíte dávat na instagram, že nejste doma," napsal další z komentujících. Zloděj nicméně podle slavného páru do domu vlezl v nestřeženém okamžiku, kdy doma zrovna na chvíli nikdo nebyl. S dovolenou tak vloupání nic společného nemělo.

Policisté varují před kapesními krádežemi. Zlodějům stačí pouhé dvě vteřiny (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.