Moderní bydlení

ONLINE TISKOVÁ KONFERENCE: AAA AUTO prodalo za třičtvrtě roku nejvíce aut za 32 let

„Po několika letech přetrvávající krizi automobilového trhu, nejprve kvůli pandemii, pak kvůli válce na Ukrajině, se konečně sekundární trh stabilizuje. Roste nabídka aut na trhu a ceny jsou již pět měsíců po sobě stabilní. Zlepšující se ekonomická situace je znát na stále rostoucí poptávce. Letošní prodeje jspou doposud vůbec nejsilnější v celé naší dva a třicetileté historii, a to jak z pohledu posledního kvartálu, tak za celé čtvrtletí. Navíc se po předešlém testovacím období naplno projevilo nasazení generativní AI na výkupu, prodeji i v marketingu. Vzhledem k tomu, že jsme z hlediska využití generativní AI teprve na začátku plného provozu, do budoucna očekávám další exponenciální nárůst prodejů,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva AURES Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO, Mototechna a Driverama.

Nárůst prodejů pozitivně ovlivňuje i zvyšující se důvěra zákazníků, která se projevuje neustálým růstem hodnoty Net Promoter Score (NPS), kterou na sekundárním automotive trhu měří AURES Holdings jako jediná společnost. Důvěru zákazníků zvyšuje i spolupráce se společností Cebia, největší českou nezávislou společností prověřující automobily. „Naši zákazníci mohou díky této spolupráci zdarma získat na našem webu mohou ke každému vozu nezávislé prověření. Obdobnou spolupráci máme i na Slovensku s Iris Ident a v Polsku s CarVertical. To vše se projevuje i stále rychleji rostoucím pozitivním hodnocením zákazníků v rámci vyhledávače Google, který je pro nás důležitým indikátorem jejich spokojenosti,“ doplňuje Karolína Topolová.

Více informací  o aktuální situaci na sekundárním trhu, prodejích AAA AUTO a Mototechna a využití AI v automotive se dozvíte na tiskové konferenci společnosti AURES Holdings 8. října 2024 od 10:30:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.