Opilá řidička vjela v Michiganu na narozeninovou oslavu. Zabila dva malé sourozence a zranila dalších 15 lidí

Šerif okresu Monroe Troy Goodnough uvedl, že při sobotní havárii ve Swan Creek Boat Clubu zemřela osmiletá dívka a její pětiletý bratr. Agentura Associated Press s odkazem na vyjádření šerifa Monroa uvedla, že nehodu na svědomí šestašedesátiletá řidička, která narazila do budovy, v níž se konala narozeninová oslava.

Goodnough ženu, která řídila vozidlo neidentifikoval, ale uvedl, že byla vzata do vazby pro podezření z řízení motorového vozidla pod vlivem alkoholu s následkem smrti.Dodal, že žena s úřady spolupracuje a pravděpodobně bude čelit dalším obviněním.

[chooze:article;value:541902]

"Situaci na místě události popsali první zasahující jako mimořádně chaotickou plnou emocí přímých účastníků i svědků této strašlivé události," uvedl Goodnough.

https://twitter.com/BNONews/status/1781843524138217890

Šerif dodal, že tři děti a šest dospělých bylo dvěma vrtulníky a sanitkami převezeno do místních nemocnic se zraněními ohrožujícími život. Ostatním zraněným byla poskytnuta první pomoc na místě a někteří byli odvezeni do nemocnic soukromými vozidly.

Podle jeho slov byly úřady informovány, že žena mohla být před incidentem v nedaleké hospodě. Podnik byl proto uzavřen a v rámci vyšetřování v něm bude provedena domovní prohlídka.

Zdrogovaný motorkář naboural do auta. Jeho řidič byl opilý (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.