Opilý ukrajinský turista v Chorvatsku napadl servírku. Shodila ho do moře

Prudká hádka vypukla v neděli večer v chorvatské Jelse na ostrově Hvar. Hádku vyvolal 39letý turista z Ukrajiny, který v opilosti obtěžoval zaměstnance pobřežní restaurace. To nejhorší si odnesla 43letá servírka, které nejprve dělal oplzlé návrhy a poté ji slovně i fyzicky napadal, píše portál Dnevnik.

Servírka se však nevzdala bez boje a do opilého potížisty prudce strčila. Tak prudce, že turista ztratil rovnováhu a spadl přímo do moře. Když se opilec znovu vyškrábal na břeh, bylo jasné, že ve vodě nevychladl. Shodil ze sebe mokré triko a vrhl se na servírku.

[chooze:article;value:508183]

Tu ale tentokrát zachránil její 37letý kolega. Ten agresivního muže zachytil a hodil jej zpátky do vody. Než se dostal na břeh podruhé, už byla na místě policie, která začala celý incident řešit.

Policisté na místě potrestali všechny tři účastníky potyčky. Servírce i jejímu kolegovi kvůli rvačce hrozí pokuty od 7 do 47 tisíc korun nebo 30 dní vězení. Turista naproti tomu dostal pokutu za výtržnictví. Podle portálu Jutarnji zaplatil výtržník dvě třetiny svého peněžního trestu přímo na místě.​

Pozor při cestě do Chorvatska. Silniční pravidla vás mohou překvapit:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.