Oprava koupelny se změnila v souboj o život. Vítěz odešel se ženou poraženého

Kvůli pomoci s rekonstrukcí koupelny měl v sobotu odpoledne navštívit 40letý cizinec svého o 12 let staršího kamaráda a jeho partnerku v Broumově na Náchodsku. Při práci se ale trojice údajně posilnila tvrdým alkoholem. Pak přišly spory.

"Nejdříve mělo dojít ke slovní rozepři mezi partnery, následně také mezi kamarády. Obviněný cizinec měl muže nejdříve udeřit pěstí do obličeje, srazit ho na zemi, kdy se při pádu měl starší z mužů udeřit hlavou o zeď. Poté měl poškozeného silou vytlačit do jiné místnosti a opakovaně ho na pohovce dosud nezjištěným způsobem napadat do obličejové části," sdělila k případu mluvčí policie Eliška Pospíšilová.

[chooze:article;value:510193]

Když svého soka porazil, odešel mladší z mužů z bytu i se soupeřovou partnerkou. Na místo se i se ženou vrátil až druhý den, a to kvůli nářadí, které na místě zapomněl. V kuchyni ale svého někdejšího kamaráda našel už mrtvého. 

"Vyšetřovatel podal okresnímu státnímu zástupci v Náchodě podnět k návrhu na vzetí obviněného cizince do vazby, který soudce akceptoval. Muž je obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody na osm až 16 let," informovala dále Pospíšilová.

K násilí mělo dojít také v rodině slovenského předsedy parlamentu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.