Ornella bojuje o přežití v Survivoru. O děti se stará Kokta, hlídat ho má Agáta

Ornella Koktová vyrazila za dobrodružstvím do nehostinných podmínek reality show Survivor. "Držte palce. Děkuju. Nyní spravuje mé sítě můj muž Josef," oznámila na svém instagramu.

Josef Kokta se ale nestará jen o její sociální sítě, má na starost celou rodinu. Je teď táta v domácnosti na plný úvazek. Ornella se ale možná trochu bála, aby to všechno zvládl, poprosila tak svou spřízněnou duši Agátu Hanychovou, aby na něj dohlédla. 

[chooze:article;value:541502]

​"Moje drahá Agátko, posílám ti poslední pozdrav, než zakotvím na pustém ostrově. Nezapomeň, že jsi slíbila, že budeš stříhat mým dětem po dobu mé nepřítomnosti nehty. Takže se stav, udělej kontrolu a mám tě ráda," poslala vzkaz z letiště Koktová.

Kokta se ale činí, vypadá to, že celou domácnost má pod kontrolou. Stará se o desetiletého Quentina, tříletého Svena a dvouletou Lilianne a všechny dokáže zabavit. Jedno z posledních videí ukazuje, jak si s nejmladšími dětmi staví lego, zatímco Quentin si dělá zřejmě úkoly do školy. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Josef Kokta (@koktajosef)

Podle jednoho z posledních příspěvků to dokonce vypadá, že zásah Hanychové nebude potřeba. "Ostříhal jsem všem nehty, mezitím jsem vyřešil úkoly od paní účetní. Ven jsme nešli, protože celý den pršelo. Vykoupal jsem děti a uložil je ke spaní," popsal Kokta na facebooku, jak vše zvládá.

Jak vnímají věkový rozdíl a jak Josef v důchodovém věku zvládá tři ratolesti? Podívejte se na rozhovor s Koktovými po jejich účasti ve VIP Výměně manželek (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.