Ostravský místostarosta údajně napadl mladíka. Pomáhal jsem mu, tvrdí

Konflikt mezi místostarostou Ostravských Mariánských Hor a Hulvák Tomášem Suchardou a Jakubem Piškulou se měl odehrát na jedné z tamních ulic. Jakub Piškula šel o půl páté ráno očistit od ledu auto své přítelkyně, aby mohla jet do práce. Místostarosta po něm chtěl údajně vědět, co na ulici dělá.

"Před pádem na zem mě po první ráně zachránilo zrcátko, pak ale přišla druhá rána, tak jsem spadl na zem. Pan Sucharda si ke mně klekl a dal mi loktem přímo na solar ránu," vzpomíná údajně napadený Piškula. Jeho přítelkyně vše sledovala z okna. "Tak jsem šla dolů, viděla jsem, jak leží a nehýbe se," uvádí Alice Eretová.

[chooze:article;value:531086]

​Na zemi uviděla svého přítele a u něj měl být i místostarosta. "Snažil se to zakecat, že upadl," říká Eretová.

Místostarosta Ostravy Mariánských Hor a Hulvák Tomáš Sucharda vyloučil, že by mladíka napadl. "Rozhodně jsem nikoho nezbil. Pánovi bylo špatně, jeho paní se té věci nevěnovala, tak jsme volali, aby přijela sanitka," vysvětluje Sucharda.

Policie danou věc eviduje jako přestupkové jednání a spisový materiál odevzdala správnímu orgánu k dalšímu projednání. V přestupkovém řízení úředníci vyslechnou údajně napadeného muže i místostarostu. Pak rozhodnou o případné pokutě pro případného viníka. Ta se může vyšplhat na dvacet tisíc korun.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.