Osudové štěstí Ivany Andrlové: Pohádka Princové jsou na draka vznikla náhodou

[chooze:gallery;value:34224]

Za angažmá v pohádkách Za humny je drak a Princové jsou na draka je herečka Ivana Andrlová velmi vděčná. "To byly jedny z mých prvních pohádek a obě se staly legendárními, takže já si na ně nemůžu stěžovat. Já vlastně díky těmto pohádkám tady vůbec sedím, ony mě dostaly do hereckého života a světa," svěřila se v rozhovoru pro TN.cz.

V Princové jsou na draka si dokonce zazpívala řadu písniček, jako je například hit Dělání. "Žádnou zvláštní přípravu na zpívání jsme nedělali, protože pohádka Princové jsou na draka byla taková veliká rychlovka, natočila se za tři odpoledne, takže tam na žádné velké přípravy nebyl ani moc čas," prozradila herečka.

[chooze:article;value:532910]

​Původně neměla tato pohádka ani vzniknout. "Ona se totiž točila na začátku prázdnin, asi protože ze studia něco vypadlo, takže zůstalo volné, a pan režisér Adamec našel text této pohádky. My jsme ji opravdu za tři odpoledne natočili," vysvětlila Andrlová.

Právě díky ní se ale herečka proslavila a získala i další úžasné role. "Nikoho v té době ani nenapadlo, že by se z ní mohl stát takový hit," svěřila se představitelka princezny Lenky. Později si zahrála například v seriálu Létající Čestmír.

Pohádku Za humny je drak si můžete užít o Vánocích anebo už teď na Voyo.

Zpověď Heleny Vondráčkové: Zažila jsem lásku na první pohled (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.