Osudy dětí ze S tebou mě baví svět: Kačenka v sektě, Míšovi se vysmívali

[chooze:gallery;value:34266]

Legendární komedii S tebou mě baví svět zná snad úplně každý. Mnozí by si tak řekli, že to musel být raketový start hereckých kariér tehdejších dětských hvězd. Opak je ale pravdou. Například Václav Korda, který ztvárnil malého Míšu, nyní pracuje v bankovním sektoru. Kvůli koupací scéně se prý stal v dětství terčem posměchu. Žádnou další roli ve filmu už Korda nedostal.

To ale neplatí u Marka Dvořáka. Ten si po komedii z 80. let, kde ztvárnil Bertíka, zahrál ještě ve filmech Žáku Kašíku, nežeň se! a Půl pejska. Objevil se také v seriálu Linka 158, ale jeho herecká kariéra v roce 1987 skončila. Nyní se věnuje marketingu, jak dokazuje jeho profil na sociální síti LinkedIn.

Na marketingovou dráhu se vrhnul i Pepíno, respektive jeho představitel Cyril Křupala. Ani on už se po své životní roli neobjevil v žádném dalším filmu ani seriálu. Nejmladší z dětských herců Matýsek už se také neukázal před kamerou. Lukáš Pelánek je dnes podle webu Pluska pošťákem. Celým životem ho navíc pronásledovala hláška "Matýsek se po*ral".

[chooze:article;value:532683]

S hraním sekla také obě děvčata. Zuzana Lisová, která ztvárnila Dášenku, je sestrou v porodnici. Marta Buchtíková alias Kačenka kromě hraní údajně zlomila hůl i nad Českem. Teď by totiž měla být v sektě a žít ve Francii, jak před časem prozradila deníku Aha herečka Jana Šulcová.

"Setkávám se s dětskými představiteli z filmu pravidelně, ale Kačenka v posledních letech na srazy vůbec nechodí. Ani nevím, kam jí napsat. Vypátrat, kde žije, by bylo velmi složité," uvedla Šulcová. 

Řada herců z této legendární komedie už bohužel není mezi námi. V červenci tohoto roku zemřela Jana Šulcová, před čtyřmi pak herec Václav Postránecký. Krátce po svých 88. narozeninách v roce 2017 zemřela legendární herečka Květa Fialová a už na konci roku 2002 zesnul slovenský herec Július Satinský.

Příběh dvou čápů připomíná filmový trhák. Šlo jim dokonce o život:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.