Otce Taylor Swiftové vyšetřuje australská policie kvůli napadení

[chooze:gallery;value:34903]

​Incident se stal v úterý ve 2:30 místního času (pondělí 16:30 našeho) v přístavišti poté, co hvězdná zpěvačka a její doprovod vystoupili z luxusní jachty, na které oslavovali po posledním vyprodaném koncertě veleúspěšného australského turné, uvedla agentura AFP.

Mezi fotografy snažícími se ulovit snímek z jachty a poté čekajícími na molu byl i zkušený 51letý Ben McDonald. Zpěvačku a spol. při cestě z lodi doprovázela ochranka, která je zakrývala velkými deštníky. Jeden z nich měl McDonald podle svých slov až v obličeji. Poté, co Taylor Swiftová zmizela v autě, dostal prý zpoza deštníku pěstí.

[chooze:article;value:541414]

​"Nevěděl jsem, kdo to byl," řekl fotoreportér, který se původně domníval, že autorem rány je horlivý člen ochranky. Teprve pak v útočníkovi poznal 71letého otce zpěvačky, který se chvíli předtím držel s Taylor za ruku a ukazoval na číhající paparazzi vztyčený prostředníček.

McDonald vše nahlásil na policii, která podle BBC potvrdila, že případ vyšetřuje s tím, že napadený nepotřeboval lékařské ošetření.

Mluvčí Taylor Swiftové uvedla, že fotografové na molu byli agresívní. "Dvě osoby se agresivně tlačily k Taylor, sahaly na její ochranku a vyhrožovaly, že hodí členku ochranky do vody," řekla.

Scott Swift se k nařčení nevyjádřil. Svou dceru doprovází na celém turné a společně už odletěli soukromým letadlem na další koncert do Singapuru. Policie odmítla sdělit, zda už ho vyslechla.

Odborníci řekli, v čem tkví úspěch Taylor Swiftové. Obdiv sklízí nejen díky hudbě (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.