Otec Taylor Swiftové nebude v Austrálii obviněn z napadení

[chooze:gallery;value:34903]

​Policie v Sydney se případem zabývala od konce února. "Nebyl zjištěn žádný trestný čin," řekl v úterý CNN mluvčí policie Nového Jižního Walesu s tím, že vyšetřování bylo ukončeno.

Napadení oznámil na policejní stanici zkušený paparazzi Ben McDonald. Mělo se odehrát pozdě v noci v přístavišti, kam dorazila luxusní jachta. Na ní hvězdná zpěvačka a její doprovod oslavovali po posledním koncertu vyprodaného australského turné.

[chooze:article;value:543736]

​Na molu čekali fotoreportéři, před kterými bodyguardi chránili zpěvačku a ostatní velkými deštníky. Když už byla Taylor Swiftová v autě, dostal McDonald podle svých slov ve strkanici pěstí do obličeje. Za autora direktu označil jednasedmdesátiletého Scotta Swifta, otce zpěvačky, kterému fanoušci přezdívají Papá Swift, a jenž ji doprovázel na celém turné.

"Dělám to už 23 let, a ještě se mi nestalo, že by mě někdo praštil do hlavy," řekl fotoreportér BBC a tvdil, že zpěvaččin doprovod byl neprofesionální a agresívní.

Mluvčí Swiftové označila za agresory naopak fotografy, kteří se prý ke zpěvačce nevybíravě tlačili a vyhrožovali ochrance.

McDonald podle policie nepotřeboval lékařské ošetření. Co o údajném napadení zjistili, odmítli strážci zákona uvést se zdůvodněním, že podrobnosti vyšetřování nesdělují.

Taylor Swiftová má Grammy za nejlepší album a přepsala historii (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.