Otevřeli jste mi oči, vzkázal Marek Ztracený. Chce se vrátit zpět na pódium

[chooze:gallery;value:32111]

​Zpěvák Marek Ztracený dal svým fanouškům ten nejkrásnější dárek. Slíbil jim, že se jednoho dne opět vrátí na pódium, dojala ho totiž jejich krásná přání k jeho narozeninám. "Uf. Poslali jste mi tolik hezkých vět a přání, že když tady teď tak sedím a bilancuju tu ten dosavadní život, tak mi vychází úsměv a pocit, že je vše, jak má být," svěřil se na instagramu muzikant.

Pauzu od vystupování si sice užívá, chce však zase zažít akci. "Na jednu stranu bych nejradši zastavil čas, protože je to fakt skvělé životní období, na stranu druhou mě strašně láká a zajímá, co mě čeká v té třicet devítce a dalších letech," přiznal Ztracený.

[chooze:article;value:533766]

Dokonce se mu změnil pohled na život. "Teprve poslední dobou otvírám v životě oči a vidím věci, které jsem dřív neviděl, a tak nějak vidím jasněji a jasněji své priority! Mé předsevzetí do dalšího roku je: dávat energii jen lidem, kteří za to stojí. Milí fanoušci, vy za to rozhodně stojíte," vzkázal zpěvák.

Rozhodl se proto, že chce opět zažít atmosféru pořádného koncertu. "Díky, že mi dáváte chuť do dalšího dobrodružství. Těším se, až se pod námi na koncertech bude zase jednou otřásat zem a ta pověstná atmosféra se bude dát krájet. Díky za všechna přání. Milá '39', vejdi a neuškoď! Jsem připraven," dodal Ztracený.

Holčička nahrála přes stovku videí pro Ztraceného. Nakonec si s ním i zazpívala (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.