Otevřená zpověď Evy Burešové o depresích. Občas moc přemýšlím, přiznala

[chooze:gallery;value:33142]

​Zpěvačka Eva Burešová se na svých sociálních sítích snaží nakousnout i nepříjemná témata. Tentokrát se pokusila objasnit, jaký rozdíl je mezi depresí a obyčejnou "depkou". "Depka není deprese. A jak to tedy je?" přesdílela herečka na instagramu příspěvek od Aplikace Nepanikař.

Ten vysvětluje rozdíly různých psychických problémů. "Deprese je onemocnění, které diagnostikuje lékař a volí vhodnou léčbu. Oproti tomu depka je stav špatné nálady, která vznikla určitou situací. Typické je pro ni to, že ji můžeš relativně jednoduše ovlivnit něčím, co ti dělá radost," píše se v příspěvku.

[chooze:article;value:521046]

Zpěvačka se snaží propagovat právě to, aby si lidé dělali více radost. Nakousla tak opět téma, které v dnešní době rezonuje společností. Rozhodla se svým sledujícím ukázat, že nejsou jediní, kdo se někdy cítí na dně, a že na své problémy rozhodně nejsou sami.

"Dneska jsem si přečetla něco, co říkalo: Někdo, kdo moc přemýšlí, je také někdo, kdo i moc miluje. A já přesně to cítím," přiznala Burešová v dalším příběhu. Herečka se často zabývá otázkou mentální pohody. Nedávno například natočila stream o svíčkách a rituálech.

Každý den jiný podnik. Burešová a Forejt vyrazili do New Yorku (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.