Otřesený kmen Hrdinů v slzách: Pepa se v Survivoru dozvěděl o smrti v rodině

Soutěžící v Survivoru často soutěží o odměny, které zahrnují i kontakt s blízkými. Ti jim po necelých 50 dnech na ostrově chybí zřejmě nejvíce. Jedna z takových odměn ale přinesla do kmene Hrdinů velký smutek. "Pepo, děda už není. Neměl ses ptát, ale je mu líp, neřeš to, ty se hlavně drž, vydrž tam co nejdéle, máš na to ještě sílu," řekla babička Pepovi během telefonátu. 

[chooze:gallery;value:30997]

​Emoce způsobené ztrátou velmi blízkého člověka na sebe nenechaly dlouho čekat a Pepa pod tíhou této zprávy nezadržel slzy. A spolu s ním i celý kmen. "Děda tě viděl, v nemocnici jsem mu pouštěla Survivor, koukal na tebe. Když jsme tam byli poslední den, tak už moc nevnímal," popsala jeho poslední chvíle. 

​Pak se snažila plačícího vnuka utěšit. "Děda měl tvoji fotku na nočním stolku, neměj strach, Pepo, je to v klidu. Pro něj už to bylo vysvobození. Hlavně ty buď pořádku, já jsem ti to nechtěla ani říkat," zmínila babička a z jejích slov bylo cítit, že se snaží být silná. 

[chooze:article;value:496244]

Pepa se snažil změnit téma a utěšit babičku, že to v soutěži zvládá dobře. "Vyhrávali jsme odměny o jídlo, tak jsme jedli a včera jsme jeli na čtyřkolkách," říkal zlomený Pepa mezi návaly slz, které se mu hnaly do očí. "Zatím se držím dobře. A až se vrátím, pak uděláš všem z mého kmene vdolky, už jsou pozvaní. Za chvilku přijedu, tak na mě čekej," uzavřel bolestný hovor.

Tato nečekaná zpráva otřásla celým kmenem, který hned po telefonátu přišel Pepu obejmout a snažil se ho podpořit. "Když jsem koukala na Pepu a on se dozvěděl, že mu umřel děda, tak si uvědomíte, jak malicherné věci řešíte v tom životě," zmínila poté Karolína. 

Velmi špatně na zprávu reagoval také Matěj, který si ji spojil s vlastní vzpomínkou na rodinu. "To bylo hodně těžké, já jsem si hned vybavil svého dědu, který byl pro mě velkým vzorem a hrdinou. Neudržel jsem své emoce na uzdě a hned jsem začal brečet s Pepou. Pro něj to tu teď musí být hrozně těžké," myslí si Matěj.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.