Ozval se další expřítel Shopaholicadel. Ukázal, jak ho ponižovala

[chooze:gallery;value:30802]

​Záběry pravděpodobně vznikly v době, kdy dala tiktokerka Tomášovi kopačky. Jemu se ale z jejího bytu nechtělo, a tak Shopaholicadel spustila kanonádu urážek.

"Proč tady ještě jsi? Proč jsem tě už dávno nevyhodila? A nekoukej tak hloupě. Už s tebou nechci být, smiř se s tím," ječela na expřítele.

@cringe_adela ?? #adela #shopaholicadel #news #shopaholicadelrealita #shopaholicadelpredslavou #shopaholicadeljenejlepsi #fyp #foryou ♬ původní zvuk - cringe Adéla

Ten se téměř nezmohl na slovo, z místa se ale nehnul. "Tady spát nebudeš. Můj byt není hotel nebo ubytovna," pokračovala influencerka. Tomášovi dokonce vyhrožovala přivoláním policie. V ten moment video končí.

[chooze:article;value:498338]

​Shopaholicadel jsme se zeptali, jak incident nakonec vyřešila. Odmítla však odpovědět.

Tomáš patří k méně známým partnerům kontroverzní postavičky české internetové scény. Asi nejdéle vydržela s Davidem, i s ním se ale po několikaměsíčním vztahu v polovině března rozešla.

Už čtyři dny nato se ale chlubila novým úlovkem. "Já mám jiného partnera, který je mnohem lepší, než byl támhle nějaký David. Hlavně je to chlap, není to dítě jako ty, Davide, chápeš to? Ty se fakt reálně prober," prohlásila tehdy.

Podívejte se, jak David požádal Adélu o ruku(12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.