Pagáčová po rozchodu s manželem: Řekla, kdo ji teď drží nad vodou

[chooze:gallery;value:34616]

Pro herečku Patricii Pagáčovou byly poslední týdny velmi těžké. Oznámila totiž, že se rozchází s manželem Tiborem, se kterým mají společnou dceru Bibianu. Přesto se však sympatická herečka nepřestává radovat ze života. Na sociálních sítích ukázala, za koho je v životě vděčná.

"Jsou lidi, u kterých jsem obzvlášť vděčná, že jsem se s nimi mohla setkat. Pavel Zedníček patří mezi ně," svěřila se Pagáčová na instagramu a připojila veselý snímek, kde se se starším kolegou objímá.

[chooze:article;value:555476]

Na televizních obrazovkách je mohou diváci pravidelně vídat v seriálu Jedna rodina, kde Pagáčová hraje embryoložku Olgu a Zedníček akčního rockera Boba. "Díky Jedné rodině, že jste mi tohle setkání umožnili. Čmaňa. Točíme i v dešti, abyste měli na co koukat! Nic nás nezastaví," vzkázala fanouškům a zmínila i hercovu přezdívku.

Ukázala tak, že smutek z rozchodu s manželem, se kterým tvořila pár šest let, zahání prací a dobrou společností. "Ano, potvrzuji, že jsme od sebe. Bohužel to nevyšlo. Tím to pro mě končí, víc k tomu říkat nebudu," okomentovala Pagáčová v úterý pro TN.cz. Žádost o rozvod ale zatím nepodali.

Pagáčová popsala 3 věci, ve kterých je lepší než její muž (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.