Pagáčová sdílela fotku v plavkách. Vy jste tak krásná ženská, reagují lidé

[chooze:gallery;value:34616]

​Patricie Pagáčová si dovolenou v teple užívá plnými doušky. Na sociálních sítích sdílela snímek v plavkách, kde s úsměvem od ucha k uchu sedí u bazénu a má v ruce skleničku. "Šťastná," napsala ke snímku herečka. 

Pozitivním snímkem si vysloužila řadu komplimentů. "Vy jste byla vždy nádherná žena," napsala jí jedna ze sledujících. Objevily se však i lichotivé komentáře od mužského osazenstva. "Páťo, jste krásná okouzlující žena a máte nádhernou postavu, kočka," složil kompliment herečce jeden z mužů. "Neuvěřitelně krásná, opravdu," přidal se další.

[chooze:article;value:539356]

Někteří ze sledujících ale na Pagáčové ocenili hlavně její neutuchající pozitivitu. "Doma milujeme váš úsměv a smích," svěřila se jedna z žen. Herečka se totiž pravidelně objevuje jako Olga v zábavném seriálu Jedna rodina, kde s Vaškem Matějovským prožívá milostné turbulence.

Pagáčová se kromě radosti snaží na svém profilu ukazovat i realitu. Nedávno překvapila, když sdílela fotografii, kde pláče. "Je OK občas nebýt OK, pustit slzu, nemít svůj den, všichni to tak máme, nikdo nemůže být sluníčkovej 24/7," vzkázala herečka svým sledujícím, aby hlavně byli sami sebou.

V souboji žen Vaška Matějovského zvítězila Pagáčová. Podívejte se na video (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.