Palo Habera zveřejnil dosud neviděnou fotku. Máme dilema, píší unešené fanynky

"Vždycky jsem chtěl být bubeníkem, ale když jsem šel na konkurz do školní kapely, nikdo tam nezpíval – tak jsem se do toho pustil a nějak mi to zůstalo. Nikdy nevíte, který krok rozhodne o vašem životním osudu," napsal Habera k fotce.

Autor fotky Haberu zachytil, jak to s paličkami v ruce rozjíždí na bubny. Na už pár desítek let staré fotce má populární zpěvák dlouhé vlasy a na sobě džíny a černou koženou vestu. Image "drsného rockera" podtrhuje zapálená cigareta v ústech.

[chooze:article;value:552940]

​Fanynky jsou z fotky nadšené. "Nejvíc nádhernej! Škoda že takhle nevypadají dnešní mladý chlapy. Ty polodlouhý vlasy dřív byly top a hot," okomentovala fotku jedna obdivovatelka. "Rocker jak hrom," napsala další. "Teď bude velké dilema, jestli je Palo víc sexy ve vestě, nebo v kraťasech!" zní další komentář.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pavol Habera (@pavolhabera)

"Tak to je boží fotka. Před 20 lety bych ji určitě měla nad postelí. Ale před 20 lety vlastně ne, to už jsem měla dvouletého syna, to by mi doma neprošlo. Tak tedy před 30 lety," přiznala další fanynka. 

Habera oslavil 60. narozeniny a podělil se o šílené vzpomínky na své mládí. Podívejte se na epizodu pořadu Život ve hvězdách z loňského listopadu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.