Pan Lišák z Na lovu otevřeně: Jsem plachý, ale fanynky mi posílají nahé fotky

[chooze:gallery;value:33722]

​Zábava s jeho partou přátel je pro Slabyhoudka jeden z nejhezčích způsobů, jak trávit volný čas. Ostatně v nich má oporu už dobrou dekádu. "Kamarád je to skvělej. Nikdy nezkazí žádnou srandu a nezměnil se, ani když se z něj stal lovec. Je pořád stejně fajn," zmínila jedna z jeho kamarádek, která dodala, že nudného šprta, jak v pořadu vypadá, byste v něm našli jen těžko. 

Oblíbeného Pana Lišáka pochopitelně lidé poznávají i na ulici. "Od té doby, co měl premiéru Superlov, kde jsem byl i v hlavním vysílacím času, tak se mě lidé ptají, jestli jsem skutečně ten Pan Lišák. Mnohdy mi to ani nevěří, já říkám, že je to moje dvojče," podotkl Slabyhoudek. 

[chooze:article;value:526330]

​Popularity si užívá i na sociálních sítích, kde mu píší ctitelky. Lovec nevylučuje, že z toho může vzniknout něco vážnějšího. Ostatně v dnešní době je to běžný způsob seznamování. "Pozvánky někdy byly. Nějaké bizáry tam jsou. Také občas nějaké nahé fotky, to většinou ignoruji a neodpovídám," popsal.

O své budoucí lásce má Vašek celkem jasnou představu. Nehledá však jen tak nějaký úlet. Hledá partnerku do života, se kterou by jednou mohl založit rodinu. "Primárně, aby byla inteligentní a vtipná. Také se mi líbí brunetky. O rodině přemýšlím, ale určitě ne v horizontu dvou tří let. Ale tak do deseti let by to bylo třeba. Chtěl bych asi tři děti a bydlet za Prahou v domku u lesa," zmínil. 

[chooze:article;value:522341]

​Přestože je původem z Karlovarska, života v Praze a jejím okolí se vzdát nechce. Má tam kromě přátel a práce také natáčení Na lovu, ke kterému navíc přibyl další formát Superlov. "Mě asi baví víc ten Superlov, trošku mi to evokuje ty hospodské kvízy, kde jsme parta lidí, která si může vypomoci. Když je tam otázka, kde nemám šajna, tak vím, že mě doplní zbylí kolegové," nastínil lovec. 

V první sérii byl Slabyhoudek hodně nervózní. "Bylo to znát, když jsem si třeba zavařil a nebyl jsem schopný přemýšlet, tak je to už lepší. Teď se těším na každé natáčení," řekl Pan Lišák s tím, že působení v soutěži mu dodalo sebevědomí, ale bohužel ne, co se týče žen. "Tam to zůstalo stejné. Jsem stále plachý," doplnil s tím, že se klidně nechá sbalit. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.