Pátek třináctého přinese mnoho změn. Numeroložka radí, co dělat

V mnoha kulturách symbolizuje pátek třináctého neštěstí, v některých naopak šťastný den. Letos nás čekají pouze dva takové, a to 13. října a právě 13. ledna. Co všechno přinese ten dnešní, prozradila numeroložka Lenka Lippertová Suchardová.

"Je na čase, abyste se soustředili jen na to, co se děje nyní. Pokud jsou ve vašem životě potřeba udělat nějaké změny, je možné, že si uvědomíte právě dnes. Stačí jen začít a posouvat se malými krůčky dál, abyste od života dostali to, co chcete. Nedělejte ale vše najednou," upozorňuje Lippertová Suchardová.

[chooze:article;value:480561]

Číslo 13 je podle ní spojováno s karmou a naplněním životního poslání. "Navzdory tomu, čím si možná procházíte, je důležité nevybíjet si své frustrace nebo zlost na ostatních. I při řešení situací nebo lidí, kteří vám vysávají energii, zůstaňte pozitivní a silní. Přivítejte změny, přizpůsobte se jim a využijte příležitosti," radí numeroložka.

​Letošní pátek 13. ledna podle ní vůbec nemusí být smolným dnem. "Naopak můžete udělat cokoliv a dosáhnout čehokoliv, pokud v to dostatečně silně věříte a soustředíte se na to. Dnešní den bude plný příležitostí, růstu a nových zkušeností. Třináctka je spojována s tvrdou prací a s velkými změnami, které přicházejí do cesty," nastínila.

[chooze:article;value:480433]

​"Důvěřujte své intuici, která vás povede bez ohledu na to, co o vás ostatní říkají nebo si myslí. Buďte trpěliví, zůstaňte pozitivní a zbavte se veškerého strachu, který vám může bránit v tom, abyste udělali to, co je třeba udělat, nebo abyste byli tím, kým skutečně jste," doplnila Lenka Lippertová Suchardová.

Podle ní tento den otvírá nové možnosti v práci, kariéře i v profesním rozvoji. "Dnes můžete ohromit elánem a množstvím vykonané práce. Číslo 13 zároveň symbolizuje smrt a znovuzrození. Můžete ukončit něco tíživého či složitého, uvolnit se z pout toho, co vás dlouhodobě svazuje, zbavit se některých věcí," doporučila na závěr numeroložka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.