Pátrání po Maddie McCannové: Našli tajemnou svatyni s jejími fotkami

[chooze:gallery;value:31650]

​Svatyni s fotkami pohřešované Maddie McCannové měli manželé Ralf a Ann najít pouhých sedm měsíců po jejím zmizení. Informace o její poloze i snímky podle svých slov okamžitě předali kriminalistům, ti je ale údajně ignorovali.

Jak upozornil portál Mirror, dvojice svůj objev po dlouhých 17 letech připomíná proto, že portugalská policie ve spolupráci s německou minulý týden obnovila pátrání v terénu. Potápěči prohledávali vodní nádrž, poblíž které se mělo podivné místo nacházet.

[chooze:article;value:506421]

"Vypadalo to velmi zvláštně, při vzpomínce na to mám husí kůži. Kamenná šipka ukazovala na místo, kde právě probíhá pátrání. Když jsem to poprvé viděl, napadlo mě, že někdo mohl hodit Madeleine do vody a pak se vrátit, aby na její památku udělal svatyni," popsal pan Ralf.

Že se případný vrah dívky mohl zbavit těla v přehradě, se domnívají i vyšetřovatelé. Němečtí detektivové už od roku 2020 podezřívají sexuálního predátora Christiana B., který si odpykává trest za znásilnění americké turistky ve stejném letovisku, kde se slehla zem po McCannové.

[chooze:article;value:505715]

Ralf s Ann se znovu obrátili na policii. "Okamžitě jsem kontaktoval německou kriminálku. Ozvali se hned zpátky a chtěli vědět všechno, co jsme tam tehdy viděli," doplnil Portugalec.

Madeleine beze stopy zmizela v květnu 2007, když byla v Praia da Luz s rodiči na dovolené. Její sourozenci zůstali netknutí v postýlce. Že je Maddie pryč, zjistila její maminka při jedné z kontrol dětí, připomněla stanice Polsat News.

Maddie byla zřejmě zavražděna. Tělíčko hledají ve vodní nádrži:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.