Pátrání po nezvěstných dětech: Najednou zmizeli tři sourozenci ze Slovenska

Po sourozencích z oblasti Košic pátrají policisté od pondělí. Bližší informace o zmizelých lidé najdou mimo jiné na portálu Záchranný systém Slovenska. O starostech rodiny Mašľárových informovala také média, mezi nimi portály tvnoviny.sk nebo Nový Čas.

Dívky podle webu utekly vychovatelce, která je doprovázela do školy. Pracovnice košického centra, které poskytuje sociální pomoc, podle slovenské police oznámila, že vychovatelce uteklo celkem pět dětí. Kromě dívek tři kluci, jednomu bylo osm a zbylým dvěma 12, jeden má být bratr pohřešovaných děvčat. Všichni tři chlapci se podle policie už našli.

Děti se objevily v databázi pohřešovaných jen dva dny po narozeninách nejmladšího ze sourozenců. Monika, které bylo v sobotu 10 let, je 140 centimetrů vysoká a má krátké černé vlasy. Naposledy byla oblečená do černých kalhot a růžové bundy s kapucí.

[chooze:article;value:504121]

​Její jen o rok starší sestra Lucia (11) má zavalitou postavu a měří 150 centimetrů. Také má krátké černé vlasy, poznávacím znamením může být i velké mateřské znaménko na hrudi. Na sobě měla tmavé kalhoty a růžové triko s krátkým rukávem.

"Pokud je uvidíte, ihned volejte linku policie (158) a následně Záchranný Systém Slovensko – Pátrání po osobách +421 948 11 22 33," stojí ve výzvě na sociálních sítích.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.