Pátrání po otci z Brna skončilo tragicky. Mrtvého ho našli v Rakousku

Brněnští kriminalisté ukončili čtyřměsíční pátrání po 39letém muži z Brna, kterého na začátku ledna začala postrádat jeho rodina.

Radek B. zmizel beze stopy 5. ledna. Nikomu nic neřekl, jeho telefon se odmlčel. "Tohle se nikdy nestalo. Vždy se ozval, nebo dal vědět rodině," reagovala tehdy jeho dcera.

Policisté se do hledání pohřešovaného muže zapojili 13. ledna. Tehdy příbuzní jeho zmizení úřadům oznámili. Vyšetřovatelé zjistili, že muž ještě na začátku měsíce bydlel v brněnském hotelu. Zjistili také, že krátce poté s největší pravděpodobností odcestoval autobusem do Vídně.

[chooze:article;value:499685]

​"Má doma dvě malá miminka. Jeho máma je vážně nemocná, i jeho otec je nemocný," prozradil Radkův kamarád, který si jeho zmizení nedokázal vysvětlit. "Hledáme ho na vlastní pěst, ale bez úspěchu," uzavřel. 

Měsíce rodina doufala, že se muže podaří najít živého. Nyní však policisté přišli se zdrcujícím oznámením. "Muž byl nalezen v Rakousku mrtvý. Totožnost potvrdil rozbor DNA," sdělil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Co se několikanásobnému otci stalo, není jasné. "Příčiny a okolnosti jeho smrti vyšetřují rakouští kolegové," dodal mluvčí.

Tragický konec pátrání. Terku (18) našli mrtvou v Dunaji (2/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.