Patrasová zmátla samu sebe: Ráno rušila rozvod, po obědě už ho zase chce

Dáda Patrasová a Felix Slováček v posledních dnech své fanoušky vůbec nešetří. Dennodenně je zaplavují novými informacemi o vývoji svého vztahu, který, jak se zdá, se pomalu, ale jistě blíží ke zkáze. Alespoň to tak vypadalo ještě v pátek večer.

V sobotu ráno ale Dáda obrátila. Všechny šokovala svým vyjádřením pro deník Aha!, kterému řekla, že si rozvod rozmyslela. "Myslela jsem, že to vyřeším po čtyřiceti letech rozvodem, ale mám pocit, že je Felix vážně nemocný, a přece ho nemůžu opustit a nechat napospas," řekla.

Jenže v Dádě aby se čert vyznal. Když ji redakce TN.cz kontaktovala ten samý den krátce po 14. hodině, všechno bylo jinak. Jedna z aktuálně nejsledovanějších celebrit sice nejprve na otázku o tom, zda rozvod stáhla, odpověděla "ano", následně ale obrátila.

[chooze:article;value:479692]

​"Já jsem nic nestáhla. Já jsem podala žádost o rozvod. To je celý," opravila se. Rozvod tak podle Dády stále platí a na situaci se nic nezměnilo. Den předtím ho dokonce řešila s právníky a Felixe osočila z toho, že chce asi získat majetek.

Dáda také v pátek uvedla, že s Felixem stále sdílí jednu domácnost. "Vždycky někam odejde, někde něco prohlásí a pak zase přijde jakoby nic," řekla. Jak ale probíhá jejich komunikace a zda se situace skutečně mění z hodiny na hodinu, ale neprozradila.

Nehodu Patrasové vyšetřují jako trestný čin. Dáda nejspíš skončí před soudem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.